RSS Feed

Tuesday, 14 December 2010

In my heels

uols ni kan, selalu desak i meroyan! tapi tade la nak ikut syarat i tu nak 20 comments. uols nak i ikut cakap uols je kan? uols tak pikir ke hati dan perasaan i? uols tak pikir ke i bersusahpayah buka blog ni tiap2 hari untuk cek comments tu dah sampai 20 ke belum? uols tak pernah rasa ke macam mana perasaan tak dicomment di FB atau post di blog? cuba uols letakkan kaki uols ke dalam heels i. vincci occay. kaler hijau lumut. cuba. rasakan kulit tulen itu melekap mengikut bentuk kaki uols dengan saiz yang sepadan. heels kasut tu menaikkan darjah punggung uols dan memberikan posture perempuan sejati. jalan dengan langkah yang yakin. catwalk jika uols rasa uols layak jadi model. i biasa je. dah biasa sangat. uols jalan dengan heels tu, dengan gaya, dengan sexy. tapi tade orang tengok uols pun. bayangkan. macam tu la yang i rasa occay! tapi i sabar sangat. i terus melangkah ke depan. i akan terus dan tetap meroyan. i tahu sangat. walau pun i rasa macam tade orang tengok, ada yang stalk i kan. curi2 tengok i kan. i reda je la. tapi i akan meningkatkan kualiti royanan i. uols jangan risau. so untuk post ni, i kasi ilmiah sikit.

uols boleh rujuk kat link ni.

7 percanggahan pendapat(s):

Mahiryusof said...

haha ni betol2 meroyan ni..i like *klik butang*

Kazama-kun said...

MOTIPP!!!!!!!!

and KEJI okeh tajuk post ini!!!! Macam aku tak tahu ja!

Mahiryusof said...

skang nak stalk kat fb dah senang..x susah keje stalker skang ni huuuu :)

zai_4z said...

yeay!!!!!!!!!!!!
akhirnye evilly muncul........ (^_^)
cume link yg evilly bagi tu buatkan i terfikir...
i selalu pakai baju kurung, tak gediks ke kalau catwalk macam tu???? heee...
btw, nice post kali ni....
like byk2.... (^_^)

sar said...

zai_4z, tak gedix langsung kalau you catwalk pakai heels + baju kurung! Vogue you!! Dont worry, you try je... :D

Evilly! I peminat you!!! Tapi I tak boleh tipu you dengan comment banyak-banyak dalam satu post, nanti you jauhkan diri pulak....

zai_4z said...

hak3... kurang keyakinan utk melakukan aksi sedemikian....

I pon minat sama Evilly jugak.... (^_^)

Evilly said...

O.M.G!!!! I ADA PEMINAT???

Post a Comment