RSS Feed

Thursday, 30 December 2010

Meroyan pada skala 5

hye uols! im back from the holidays! rindu sangat nak meroyan untuk uols semua! tapi disebabkan i dalam mood happy holidays tapi masih ada isu2 berbangkit yang memang harus menyebabkan i terpaksa meroyan, i tajukkan royanan i kali pada skala 5 out of 10. ala2 meroyan bukan dalam erti kata royanan yang sebenarnya yang perlukan tuntutan emosi dan konsentrasi yang meyakinkan, occay! first2 i nak meroyan sebab follower blog ni baru ada 11?? i mean, WADEHEK? uols nak suruh kitaorang meroyan bagai nak rak, tapi yang gigih follow pun 11 orang?? sedangkan khairul fahmi che mat yang tak meroyan tu pun boleh ada
115,474 people like this
WADEHEK?? kat blog ni ada function Like tak? kazama-kun, tolong update. no. 2, i nak meroyan fasal kazama-kun. semalam ada post fasal rerakan tu. tiba2 hari ni dah delete. WADEHEK? i dapat baca gitu2 je sebab rushing nak shopping semalam. pagi ni i nak menghayati semula pembacaan itu sambil makan samosa dan kopi panas, post tu dah hilang! i baru berangan nak sentap baca post tu. nak tacing2. tiba2 dah delete. WADEHEK?? no. 3, kenapa la malaysia menang suzuka cup tu?? i dah rancang nak settlekan kerja2 i sampai jumaat ni. tiba2 cuti umum! WADEHEK?? menang cawan je. bukan piala dunia. bukan malaysia menang perang pun. i terpaksa bertungkus-lumus siapkan kerja2 esok hari ni! berapa banyak hari malaysia ni nak cuti? macamana negara nak naik? even 2-3 orang kat opis ni cuti pun dah banyak kerja hanging, ni kan 1 opis cuti! WADEHEK?? tapi takpe. malam ni i boleh keluar shopping lagi. boleh lepak2 sambil gossip2 dengan bffs, kannnnnnnnnnn. semalam tak puas lagi even dah lepak sampai pukul 1. so malam ni i nak lepak sampai pukul 1.30. hikhik

4 percanggahan pendapat(s):

Anonymous said...

hahaha
dengan tetiba fahmi tu femes bagai..fenomena tsufahmi =.='

tu la..semalam ada juga bc kazama kun punya post..hilang sudah

-mahir-

Anonymous said...

sentap ngn statement no.3 tu yer...menang boleh tp xperlu la cuti utk org2 yg rajin spt awak la...bgs yer..kalau 1malaysia ni rase cmtu,cpt malaysia lbh maju dr US ni...hehe;)

zai_4z said...

kena bagi anugerah kat 11 org follower tetap kat sini la kalau gitu.... kannnnnnnnn.... heee... ^_^

ainur einz zatii said...

many readers are better than many followers..

Post a Comment